wij kunnen u aanbieden

mogelijkheid tot gespreid betalen 

onderhoudscontract op maat voor uw woning en bedrijf

werken in de winter is winterkorting

 

 De winterschilder en uw voordeel
De winterschilder is al bekend sinds 1949. Het begrip winterschilder is in het leven geroepen om de werkloosheid in de schildersbranche gedurende de wintermaanden te verminderen. Opdrachtgevers worden gestimuleerd om binnenschilderwerk te bewaren voor de koude dagen. De schildersbedrijven betaalden een premie om zo in de winter gebruik te kunnen maken van de winterschilderpremie die de opdrachtgever dan ontving.De winterschilderpremie verdwijnt, maar de korting blijft bestaan
De laatste jaren is er een enorme ontwikkeling geweest in schildersmaterialen. De verf is bijvoorbeeld niet meer zoals die vroeger was, waardoor de schilder tegenwoordig met een beetje afscherming het hele jaar door ook buiten zou kunnen werken. De oude collectieve premieregeling - de "premie per man per dag" die vroeger werd gebruikt - is daarom vervallen. Daarmee is de extra stimulans voor opdrachtgevers om in de winter hun binnenschilderwerk te laten doen afgenomen.

Voor u als opdrachtgever kan het verdwijnen van de premieregeling zowel voordelig als nadelig uitwerken. Een voordeel is dat u selectief kunt gaan kijken welk schildersbedrijf een goede regeling voor het vervallen van de winterschilderpremie heeft getroffen. Een nadeel is dat niet elk schildersbedrijf in uw regio de winterpremie hoeft toe te passen.

Tegenwoordig is er aan de oude benaming "winterschilder" het volgende toegevoegd. "Vier seizoenen onderhoud". Dit houdt in dat er zowel voor binnen- als voor buitenwerk een korting gegeven kan worden binnen de winterschilderperiode. Hiervoor wordt wel een landelijke campagne gehouden, maar het is aan u als opdrachtgever om naar de winterkorting te vragen.


BTW betaling
Met ingang van 1 maart 2013, is er door het kabinet een besluit genomen dat woningen die 2 jaar of ouder zijn ook in de lage BTW-tarief van 9% vallen voor de duur van 1 jaar. 

Dit, opgeteld bij onze winterkorting, kan u veel geld besparen vooral als u uw binnenwerk door ons bedrijf laat uitvoeren.

Looptijd winterschilder
De officiële "Vier seizoenen onderhoud winterschilder" periode loopt van 1 december tot 31 maart.

dit is een unieke actie van cherabi
Schildersbedrijf cherabi geeft niet alleen korting, maar levert bovendien kwaliteit. Daarmee gaan wij een stapje verder.u krijgt extra korting als u ramen.deuren,panelen ,etc,etc bij ons op de werkplaats laat behandelen reparatie van 5x5 kosten u € 37.50 incl materiaal en btw u ontvangt ze in de grondverf grijs of wit retour (u brengt en haalt ze op)deze actie is geldig van 1 januarie tot 31 maart


Kwaliteit
Waarschijnlijk bent u op de hoogte van het feit dat schildersbedrijven tegenwoordig alleen nog maar met acryl- (d.w.z. watergedragen) verf mogen werken. Hoewel de kwaliteit van deze verf op dit moment sterk is verbeterd, doet het eindresultaat nog steeds onder voor dat van synthetische verf (d.w.z. verf op terpentine basis). Om toch een goed eindresultaat te verkrijgen is het van belang om meerdere malen te behandelen.


Naast uitstekende kwaliteit biedt schildersbedrijf cherabi u een winterkorting over een langere termijn aan. De termijn loopt bij ons van begin december tot en met eind maart!

Voor buitenwerk dat u in deze periode bestelt en dat in de loop van het nieuwe jaar wordt uitgevoerd, krijgt u een korting gerelateerd aan de offerteprijs. Deze kan oplopen tot een paar honderd euro.Alles bij elkaar redenen genoeg om een offerte bij ons aan te vragen. Bel ons voor een winterklus. Wij denken met u mee en zijn ook in de wintermaanden graag tot uw dienst. Laat ons niet in de kou staan.