te laat als u een zacht plekje voelt in het hout .openstaande verstekken ziet. geventileerde glaslatten hebt .plaat op plaat. dorpel tegen beton. straatsteen tegen onderdorpel.kleine beurt heeft overgeslagen. capilaire vocht kortom Voorkomen is beter dan genezen een  inspectie en advies  kost niks we zijn er om elkaar goed en eerlijk te adviseren

CHERABI DE HOUTROTSPECIALIST VAN BREDA eo

BEHANDELING VAN HOUTROT

Onbeschermd hout
Hout is een natuurproduct dat heel wat jaren mee kan gaan. Daarvoor moet het goed zijn beschermd tegen externe factoren. Onder meer door deskundig uitgevoerd schilderwerk.
Is schilderwerk niet goed uitgevoerd of is te lang gewacht met onderhoud, dan kan houtrot ontstaan. Op dat moment is het inschakelen van een specialist de beste oplossing.

Deskundige oplossing
Houtrot is de aantasting van hout door schimmels of andere micro-organismen. In een vochtige omgeving wordt dit proces nog eens versneld. Is het proces van houtrot eenmaal begonnen, dan is overschilderen geen oplossing meer. Onder de verflaag gaat de afbraak van het hout gewoon door. Houtrot kan ernstige gevolgen hebben. Zo kan het de constructie aantasten van uw woning of bedrijfspand.

Onze aanpak
Voor het behandelen en repareren van houtrot  is specifieke kennis en kunde nodig. Cherabi beschikt over die kennis, deskundigheid en de benodigde gereedschappen. Daarvoor behaalde Cherabi het certificaat houtrenovatiespecialist via Sigma Coatings. Dankzij dit certificaat kan Cherabi garanties verlenen tot wel tien jaar.(vraag naar de voor waarden)

Bekijk op de foto’s van links naar rechts onze aanpak:

1. Beginsituatie 
2. Behandeld hout 
3. Afgewerkt hout