te laat als u een zacht plekje voelt in het hout .openstaande verstekken ziet. geventileerde glaslatten hebt .plaat op plaat. dorpel tegen beton. straatsteen tegen onderdorpel.kleine beurt heeft overgeslagen. capilaire vocht kortom Voorkomen is beter dan genezen een  inspectie en advies  kost niks we zijn er om elkaar goed en eerlijk te adviseren

DE schilder duur?dat heeft u gedroomd........

Schilderwerk... Als huiseigenaar stelt u die klus graag een jaartje uit. En misschien nog een jaar. Maar daarna is er geen ontkomen meer aan. Het uitstel heeft het schilderwerk geen goed gedaan. Er staat nu druk op de ketel. De grote vraag is nu: hoe wordt de klus geklaard?

Een schildersbedrijf inschakelen lijkt u veel te duur. En daarbij, schilderen kunt u toch zeker zelf? U slaapt er een nachtje over. En droomt…

U bent in een bouwmarkt. Voor u staan torenhoge schappen vol met verf, pakken schuurpapier en flessen oplosmiddelen. U wordt aangevallen door kwasten, rollers, verfbakjes, plamuurmessen en ladders. Wanhopig maakt u een keuze en vlucht naar huis. U draagt zich rusteloos om en droomt verder.

U staat plotseling op een wankele ladder. Voor het verfbakje, de kwast en de roller heeft u handen te kort. Ingespannen lakt u een kozijn. Die krijgt een heel andere kleur dan u had gedacht. Uw schilderwerk zit vol strepen en zakkers en de verf drupt op straat. Ineens staat onder de ladder een mensenmassa die u adviezen toeschreeuwt. Opgejaagd schildert u door, maar dan nemen schimmels in het hout een hap uit uw kwast. De ladder schuift en wiebelt, het verfbakje valt. Als u zelf van de trap valt, wordt u wakker.

Zelf schilderen? Wat een stress, tijd, troep, geklieder en gedoe. U heeft het gelukkig maar gedroomd. Kwaliteit en gemoedsrust zijn ook wat waard, denkt u. Misschien is een vakschilder helemaal niet zo duur. Een kosteloos opgemaakte offerte helpt u wel uit de droom. Hoe heet het bedrijf ook alweer waar u goede berichten over hoorde? Cherabi of zoiets.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende afspraak met Cherabi Houtrot & Schilderwerken. U kunt ons bereiken op het nummer 06 28 148 148, via cherabischilderwerken@live.nl of via het contactformulier.

ZELF SCHILDEREN? DAT HEEFT U GEDROOMD...