houtrotsaneren &schilderwerken

onderhoud & gevelreiniging
timmerwerk & 
stukadoorswerk
glas zetten & restauratie

vraag ook naar onze onderhoudscontract op maat van uw woning

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Bouwplannen?

het begint met een bouwtekening die wij omzetten in een 3d filmpje zodat u kunt inzien of wat u op tekening heeft precies is wat u wil.
Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen via het contactformulier

Als u plannen heeft om een huis te gaan bouwen, of een bestaand huis te gaan verbouwen, dan is het in bijna alle gevallen nodig om een aannemer in te schakelen. 

De aannemer is een gespecialiseerd bedrijf, welke voor u de bouwwerkzaamheden uitvoert en coördineert. Het is in Nederland namelijk zo geregeld, dat alleen deze het eventueel benodigde constructieve bouwkundige werk mag uitvoeren.

Een klussenbedrijf mag dit soort werkzaamheden bijvoorbeeld al niet uitvoeren, en bovendien hebben aannemersbedrijven veel bouwkundige kennis in huis, iets wat bij een klusbedrijf niet altijd vanzelfsprekend is. De aannemer heeft daarnaast ook de nodige ervaring met allerhande werkzaamheden die er bij een project uitgevoerd worden en kan ze overzien, zodat eventuele risico's en gevaren op tijd gesignaleerd worden. wij kunnen er voor zorgen dat u in contact wordt gebracht met een betrouwbare aannemer waar wij mee samenwerken

Wij zijn specialist in houtrenovatie en schilderwerk. Dankzij een breed netwerk van vakkrachten dragen wij ook zorg voor al uw andere bouwwerkzaamheden, waaronder:
• gevelreiniging
• timmerwerk
• stukadoorswerk
• glas zetten